BLOG ALKATRAZ

Zašto je dobra obujmna lajsna za sigurnosna vrata?

21.08.2018.   Alkatraz


Obujmna lajsna mora biti umerena, sa estetske strane neprimetna, dok sa aspekta sigurnosti veoma uočljiva jer je obujmna lajsna prvi red zaštite od pokušaja provale pajserom, šrafcigerom i slično. Ona štiti drvene dekorativne površine na vratima od oštećenja. Da obujmna lajsna je od čeličnog lima plastificirana u željenu boju i kao takva je jača od kant trake, medjapana ili bilo kog drvenog pločastog materijala.

Obujmna lajsna nam omogućava da sigurnosnu bravu postavimo sa unutrašnje strane vratnog krila tako da ne moramo dodatno da slabimo čeličnu konstrukciju prosecanjem i prednjeg i zadnjeg zida čeličnog profila.

sigurnosna vrata    alaktraz beograd

Obujmna lajsna nam pruža konfor u slučaju da se pojavi potreba za hitnom promenom dekorativnih obloga ili promenom brave, upravo zbog obujmne lajsne sve se može brzo uraditi na licu mesta bez potrebe za skidanjem krila i odnošenjem vrata u radionicu.

Sigurnosna vrata i treba da se razlikuju od običnih drvenih, medijapan vrata. Ona moraju da odaju sigurnost, čvrstinu, jačinu, tako da provalnik na prvi pogled odustaje od bilo kakvog pokušaja. SIGURNOST IMA CENU! Mi nismo “ljubazno osoblje” mi smo tim stručnih ljudi sa iskustvom koji na svako pitanje može dati konkretan odgovor.

Vratite se na početnu stranicu alkatraz.co.rs sajta za sigurnosna vrata.