O nama

Početkom 90-tih godina 20-og veka, kada se na ovim prostorima prvi put pojavljuju sigurnosna vrata, mi smo imali tu čast da budemo deo tima, u to vreme prve i jedine firme na prostorima tadašnje države, koja se bavila proizvodnjom i ugradnjom sigurnosih vrata, ugradnjom sigurnosih brava na postojećim vratima kao i kompletnom građevinskom bravarijom.

Višedecenijsko iskustvo koje smo sticali u pomenutoj firmi i uloga lidera na tržištu pružilo nam je mogućnost za usavršavanjem i stalnim napredovanjem na polju izrade sigurnosnih vrata.

Stoga, 2003. godine osnivamo novu firmu i stečeno iskustvo koristimo za podizanje kvaliteta sigurnosnih vrata.

Za naziv firme izdvojila su se dva imena: Siguran san kao asocijacija na bivšu firmu i Alkatraz kao asocijacija na rešetke i zatvoreno.

Odlučujemo se za ALKATRAZ kao strah za one koje bi pomislili da se suoče sa našim vratima.

Te godine se po prvi put pojavljuju novi modeli koje smo napravili za Vas a to su: LUX, STANDARD i EKONOMIK.

Pohvalu i satisfakciju za dalji rad i postavljanje najviših ciljeva dobijamo od zadovoljnih korisnika kod kojih sva tri modela izazivaju pozitivne komentare.

Na tržištu se pojavljuju razna vrata sa sličnim nazivima, ali ljudi ipak prepoznaju razliku između kvaliteta i samo dobre reklame.

Razlika postoji - LUX ® - STANDARD ® - EKONOMIK ®
Možemo da napravimo samo mi, majstori za sigurnosna vrata.

Alkatraz vrata ne zahtevaju redovne jednogodišnje servise. Napravili smo savršen proizvod kome vreme trajanja nije ograničeno.

Zbog svega gore navedenog, dozvolite nam da ukažemo na nekoliko važnih detalja prilikom odabira sigurnosnih vrata i da objasnimo šta je i čemu služi obujmna lajsna.

Prilikom odabira sigurnosih vrata i ocenjivanja istih potrebno je uzeti u obzir odnos cene i kvaliteta. Mi nećemo ukazivati na tehnička rešenja konkurencije da li su lepa ili ne, jer ukusi su različiti. Naša vodilja je sigurnost i funkcionalnost i u sklopu te dve stvari gradimo estetski izgled vrata.

BRENDOVI


cisa hoppe mottura pedret sab