Ekonomik sigurnosna vrata


Pogledajte galeriju >>

Karakteristike EKONOMIK modela


Vratno krilo čini čelična konstrukcija napravljena od čeličnih ZP profila debljine 35x35x2mm, po kojoj je sa spoljne strane celom površinom zavaren čelični lim debljine 2mm. Po unutrašnjosti vrata na svakih 150mm kao vertikalna ukrućenja zavareni su L-profili debljine 1,5mm, koji dodatno ojačavaju i ukrućuju konstrukciju vratnog krila. Termozvučnu izolaciju obezbeđuje mineralna vuna debljine 5cm kojom su vrata ispunjena celom površinom. Završna obrada je oplemenjeni medijapan sa imitacijom nekog drveta po želji (mahagoni, wenge, tamni hrast, beljeni hrast, bukva ili bele boje).

Spoljna i unutrašnja obloga mogu biti različite. Vrata poseduju jednu od ponudjenih tri modela brava MOTTURA, FIAM, MCM koje osiguravaju vrata na 3 strane sa 1 masivnim šipom visoke nosivosti sa strane brave i još po jednim šipom gore i dole po vertikali vrata (izuzev MCM brave koja zabravljuje u 9 tačaka). Pored šipova koje pomera sama brava na strani šarki nalaze se 3 masivna šipa ravnomerno raspoređena i čvrsto zavarena za unutrašnjost vrata, tako da kada su vrata zatvorena zajedno sa šarkama čine vezu neodvojivom. Dopunska uloga ovih šipova je i ta što sprečava skidanje krila sa štoka. Štok vrata je napravljen od profilisanog čeličnog lima debljine 2 mm koji je u uglovima čvrsto zavaren. Vezu štoka i vratnog krila omogućavaju šarke sa kugličnim ležajem, koje su čvrsto zavarene za vratno krilo i štok vrata. Šarke sa kugličnim ležajem omogućavaju veoma lako otvaranje i zatvaranje i pored toga što su vrata veoma teška (35-40kg po m2) Debljina krila u standardnoj ponudi kada su dekorativne obloge ravne (bez aplikacija) iznosi 47mm .

kljucevi za ekonomik vrata brava za ekonomik vrata oprema za ekonomik vrata presek vrata

Po falcu vratnog krila sa unutrašnje strane postavljena je specijalna P-zaptivka koja omogućava odlično dihtovanje, čime se eliminiše mogućnost stvaranja promaje, a takođe pruža i bolja zvučna izolacija.

Vrata se isporučuju u kompletu sa 3 ključa, okovom po želji, kvakom (hrom, mesing ili nikl) i širokougaonom špijunkom.

kvalitetna ekonomik vrata ekonomik vrata brava za vrata ekonomik vrata ekonomik brava

Po završetku ugradnje vrata i završnih zidarskih radova bravarska radnja Alkatraz po želji pruža uslugu opšivanja metalnih delova štoka i špalete zida plivajućim pervajz lajsnama.

Oprema koja se ugrđuje u sigurnosna vrata ALKATRAZ, ispunjava poslednje standarde kvaliteta i sigurnosti. Zemlja porekla ovih elemenata je Italija, Na raspolaganju su vam kvake italijanskih firmi: Arieni, Martinelli, Ghidini, Hoppe. Špijunke koje koristimo su marke: Pedret, Sekurema.

Svi metalni delovi se plastificiraju i tako ostaju trajno zaštićeni.

Vrata se izrađuju isključivo po meri. U ponudi se nalazi veliki broj jednokrilnih i dvokrilnih modela.