Standard sigurnosna vrata


Pogledajte galeriju >>

Karakteristike STANDARD modela


Vratno krilo čini čelična konstrukcija sastavljena od čelicnih ZP profila debljine 50x30x2mm, po kojoj je sa spoljne strane celom površinom zavaren čelični lim debljine 2mm. Po unutrašnjosti vrata na svakih 150mm kao vertikalna ukrućenja postavljeni su i zavareni L-profili debljine 1.5mm, koji dodatno ojačavaju i ukrućuju konstrukciju vratnog krila. Termozvučnu izolaciju omogućava mineralna vuna debljine 5cm kojom su vrata ispunjena celom površinom. Završna obrada u standardnoj ponudi je oplemenjeni medijapan koji je u imitaciji nekog drveta (mahagoni, wenge, tamni hrast, beljeni hrast, bukva ili bele boje).

standard vrata standard vrata standard vrata standard vrata

Vrata sadrže jednu od ponudjenih tri modela brava marke Mottura koja zabravljuje vrata u 10 tačaka sa 5 šipova visoke nosivosti sa strane brave i po jednim šipom sa gornje i donje strane po vertikali vrata. Pored šipova koje pomera sama brava sa strane kod šarki nalaze se 3 masivna šipa ravnomerno raspoređena i čvrsto zavarena za unutrašnjost vrata, tako da vrata u zatvorenom položaju, zajedno sa šarkama čine vezu neodvojivom. Dopunska uloga ovih šipova je i ta što sprečavaju skidanje krila sa štoka. Štok vrata je napravljen od profilisanog čeličnog lima debljine 2 mm koji je po uglovima čvrsto zavaren..
Vezu štoka i vratnog krila omogućavaju šarke sa kugličnim ležajem, koje su čvrsto zavarene za vratno krilo i štok vrata. Šarke sa kugličnim ležajem omogućavaju veoma lako otvaranje i zatvaranje i pored toga što su vrata veoma teška (50-60kg po m2) Debljina krila u standardnoj ponudi kada su dekorativne obloge ravne (bez aplikacija) iznosi 64mm.

sigurnosna vrata sigurnosna vrata sigurnosna vrata sigurnosna vrata sigurnosna vrata

Po zavrsteku ugradnje vrata i zavrsnih zidarskih radova bravarska radnja Alkatraz po zelji pruza uslugu opsivanja metalnih delova stoka, i spalete zida plivajucim pervajz lajsnama.

Oprema koja se ugrđuje u sigurnosna vrata ALKATRAZ, ispunjava poslednje standarde kvaliteta i sigurnosti. Zemlja porekla ovih elemenata je Italija, Na raspolaganju su vam kvake italijanskih firmi: Arieni, Martinelli, Ghidini, Hoppe. Špijunke koje koristimo su marke: Pedret, Sekurema.

Svi metalni delovi se plastificiraju i tako ostaju trajno zaštićeni.

Vrata se izrađuju isključivo po meri. U ponudi se nalazi veliki broj jednokrilnih i dvokrilnih modela.